Uudelleensyntymiä, rukouksiin vastaamista ja kaikkein "teknisesti edistynein" ajopeli – tässä viime viikkojen suurimmat uutiset / Uutiset / pelaaja.fi

Uudelleensyntymiä, rukouksiin vastaamista ja kaikkein "teknisesti edistynein" ajopeli – tässä viime viikkojen suurimmat uutiset

19.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
kohokohdat 2022, Final Fantasy VII, Rebirth, Final Fantasy VII Rebirth, Dragon's Dogma 2, Starfield, The Last of Us,

Kaksi julkistuksilla kyllästettyä peliviikkoa on takana päin. Ohessa Pelaaja.fin kooste viikkojen 23 ja 24 uutisannista


Final Fantasy VII Rebirth paljastui ensitrailerilla – klassikkoroolipelin uusioiva sarja on nyt virallisesti trilogia

Square Enix on paljastanut seuraajan Final Fantasy VII Remakelle. Klassikkoroolipelin uusivan sarjan seuraavaksi peliksi on vahvistunut Final Fantasy VII Rebirth, joka on määrä julkaista PlayStation 5:lle talven 2023-2024 aikana.

Lue koko uutinen

Myös Final Fantasy VII -esiosa Crisis Coren uusi Reunion-versio paljastui samalla.


Joskus rukouksiin vastataan – Dragon's Dogma 2 on tulossa!

Capcom on vahvistanut toimintaroolipeli Dragon's Dogma 2:n olevan virallisesti työn alla. Paljastus tapahtui tuoreessa Dragon's Dogma -sarjan kymmenvuotisjuhlalähetyksessä, jossa alkuperäisen pelin ohjaaja Hideaki Itsuno viettää suurimman osan ajasta muistellen tapahtumia, jotka johtivat sarjan syntyyn.

Lue koko uutinen


Tässä sitä nyt on! Bethesdan suurroolipeli Starfieldista julkaistiin vihdoin pelikuvaa

Bethesdan seuraava suurroolipeli Starfield on näyttäytynyt ensimmäistä kertaa virallisesti pelikuvan merkeissä. Uudella videolla pelin ohjaaja Todd Howard saattaa katsojat läpi usean eri vaiheen, jotka kukin esittelevät erilaisia osia tulevasta pelistä.

Lue koko uutinen

Viimeisten viikkojen varrella pelikuvaa saatiin myös muun muassa Arkane Studios -uutuus Redfallista ja scifikauhupeli The Callisto Protocolista.


The Last of Us Part I paljastui virallisesti PS5:lle ja pc:lle – tältä näyttää ensimmäisen The Last of Us -pelin uusioversio

Sony ja Naughty Dog ovat paljastaneet virallisesti The Last of Us Part I:n PlayStation 5:lle. Kyseessä on tekniikaltaan alusta alkaen uudelleen PlayStation 5:tä varten tehty uusioversio ensimmäisestä The Last of Us -pelistä, joka näki päivänvalon alkujaan PlayStation 3:lla vuonna 2013.

Lue koko uutinen

Julkistuksen yhteydessä Naughty Dog paljasti lisäyksityiskohtia myös tulevasta The Last of Us -moninpelistä. HBO:hon matkalla oleva televisiosarjaakin esiteltiin tuoreella kuvalla.


Uuden sukupolven Forza Motorsport vahvistui ensi keväälle – tältä näyttää "kaikkein teknisesti edistynein ajopeli"

Pitkällä tauolla ollut Microsoftin ajopelisarja Forza Motorsport on jatkumassa Xbox Seriesillä ja pc:llä vuoden 2023 keväällä, kehittäjä Turn 10 Studios on luvannut peln tuoreimman esittelyvideon yhteydessä. Videon myötä ihan vain Forza Motorsport -nimellä kulkevaan uuteen peliin on saatu vihdoin ensimmäinen pelikuvasilmäys.

Lue koko uutinen


Selviytymistä ja rakentelua Sormusten herran maisemissa – The Lord of the Rings: Return to Moria paljastettiin

Ensi vuosi tuo tullessaan uuden Taru sormusten herrasta -pelin. Epic Games Summer Showcase -tapahtumassa paljastetussa The Lord of the Rings: Return to Moriassa pelaajat johtavat kääpiöiden tutkimusretkeä pahojen voimien valtaamiin Morian kaivoksiin.

Lue koko uutinen


Räiskintäjätti palaa Steamiin ja Warzone 2.0 seuraa perässä – tältä näyttää syksyllä saapuva Call of Duty: Modern Warfare II

Activision ja Infinity Ward ovat esitelleet astetta tarkemmin syksyllä ilmestyvää Call of Duty: Modern Warfare II:ta. Puheeksi ovat nousseet niin pelin kampanja, yhteistyöräiskettä tarjoava Special Ops -tila sekä kokonaan uusi Warzone 2.0 -verkkopeli.

Lue koko uutinen

Sittemmin julki on tuotu myös ensimmäinen pätkä pelikuvaa pelin kampanjapuolesta.


Xbox ja Hideo Kojima paljastivat uuden yhteistyöprojektin – luvassa ennennäkemätön pelikonsepti

Hideo Kojima paljasti kehittävänsä uutta peliä Xbox Game Studiosin kanssa.  Xbox & Bethesda Showcasessa paljastetusta projektista ei esitelty vielä juuri lainkaan tarkempia tietoja. Kojiman mukaan kyseessä on peli, jonka hän on aina halunnut tehdä, ja jollaista kukaan ei ole vielä nähnyt tai kokenut. Kehittäjäveteraani vihjaa myös tulevan pelin hyödyntävän Microsoftin pilvipalveluita ennennäkemättömän konseptinsa kehittämiseen.

Lue koko uutinen


Näin tapahtuu Overwatch 2:n syksyinen julkaisu – pelattavissa ilmaiseksi, ei loottilaatikoita, kolme uutta sankaria, viisi lisäkarttaa ja muuta

Blizzard Enterainment valottanut tapaa, jolla Overwatch 2 on saamassa julkaisunsa 4. päivä lokakuuta. Kuten jo entuudestaan tiedettiin, on peli saapuessaan pelattavissa tällä kertaa ilmaiseksi. Samalla Blizzard on muuttamassa tapaa, jolla pelissä avataan uusien asujen ja muiden kosmeettisten esineiden kaltaisia asioita.

Lue koko uutinen


Metro 2033 -luoja Dmitri Gluhovski lisättiin Venäjän etsintäkuulutettujen listalle

Metro-romaanisarjasta ja siihen pohjautuvista postapokalyptisistä videopeleistä tunnettu venäläiskirjailija Dmitri Gluhovski on lisätty etsintäkuulutettujen yksilöiden listalle kotimaassaan. Gluhovski kertoo viestintäpalvelu Telegramin välityksellä, että häntä on syytetty Venäjän asevoimien saattamisesta huonoon valoon maaliskuussa Instagramissa tekemällään julkaisulla.

Lue koko uutinen

Ukrainaan liittyen Kiovasta lähtöisin oleva S.T.A.L.K.E.R. 2 -studio GSC Game World jakoi sekin hiljattain terveisensä erikoisistä elinolosuhteistaan.


Nämä pelit saapuvat viime viikoina – Turtles-nostalgiaa, teinikauhua ja mättöfutista

Viimeset pari viikkoa tarjoilleet uuden pelattavan kannalta muun muassa paluun tehneitä mutanttininjakilpikonnia, uutta kauhupelattavaa Until Dawn -tekijöiltä sekä Mario-teemaista jalkapallo. Starship Troopers on sekin palannut uudella pelillä.

Lue koko uutinen (viikko 23, viikko 24)


Viikkojen aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.